Contract Hotel Expo Fuarı Türkiye’de ilk kez Bursa’da

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile TÜYAP Bursa Fuarcılık işbirliğinde 11-14 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Contract Hotel Expo Bursa Fuarı’na (Hotel, Restoran, Hastane ve İkram Endüstrisi İş Kontratları Fuarı) ilişkin lansman toplantısı

Contract Hotel Expo Fuarı Türkiye’de ilk kez Bursa’da

ASLIHAN AYDIN

Toplantıda konuşan BTSO Başkanı İbrahim Burkay, üretimin ve ihracatın lokomotif kenti Bursa’yı fuarcılık alanında da cazibe merkezi haline getirmek istediklerini söyledi. Bu kapsamda doğru projelerin ortaya konulması gerektiğini ifade eden Burkay, BTSO’nun öncülüğünde gerçekleştirilen Bursa İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı ile Ev&Stil Fuarı’nda önemli bir başarıya ulaştıklarını kaydetti. Bursa’ya güçlü olduğu alanlarda nitelikli fuarları kazandırmaya devam ettiklerini dile getiren Burkay, Contract Hotel Expo Fuarı’nın da bu kapsamdaki önemli fuarlardan biri olduğunu vurguladı.

HEDEF PAZAR PAYINI ARTIRMAK

Burkay, dünyada rekabetin her geçen gün arttığı bir ortamda 35 bin kişilik BTSO ailesinin ticaretini ve kalite standartlarını geliştirmeyi hedeflediklerinin altını çizdi. İbrahim Burkay, ”Bugün gıpta ederek baktığımız uluslararası fuarları Bursa olarak çok daha yüksek kalitede gerçekleştirebilecek potansiyele sahibiz. Bulunduğumuz coğrafyada 2-2,5 saatlik uçuş mesafesinde 1,5 milyar insan yaşıyor. Contract Hotel Expo Bursa Fuarı ile firmalarımızı nitelikli alıcılarla buluşturarak işletmelerimizin pazar payını artırmayı hedefliyoruz” dedi.

STANTLARIN YÜZDE 40’I SATILDI

TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü de, Contract Hotel Expo Fuarı’nın sağlık, turizm ve yeme-içme sektörlerini bir araya getireceğine dikkat çekti. Bu fuarın Türkiye’de ilk olma niteliği taşıdığını kaydeden Ersözlü, ”Ekiplerimiz fuar hazırlıkları kapsamında yoğun bir şekilde çalışıyor. Ülkemizin fuarcılık sektörüne yenilikleri eklemeye devam ediyoruz” diye konuştu. 11-14 Kasım 2015 tarihleri arasında TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan fuarın stantlarının yüzde 40’ı ise daha şimdiden satıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X