Corona virüsü nedeniyle canına kıydı! Daha 19’undaydı…

Corona virüsü nedeniyle dünyası altüst olan 19 yaşındaki genç kız, intihar ederek yaşamına son verdi. Ailesi yetkililere çağrıda bulundu ve bu süreçte pek çok kişinin psikolojisinin kötü etkileneceğini vurguladı.

Corona virüsü nedeniyle canına kıydı! Daha 19’undaydı…

İngiltere’nin Norfolk kentinde yaşayan Emily Owen, vatandaşlara kendilerini karantinaya almaları gerektiği çağrısı sonrasında psikolojisi bozulunca intihar etti.

Corona virüsü kabusu dünyayı etkisi altına alırken, üzücü bir haber de İngiltere’den geldi. Henüz 19 yaşındaki genç kız, kriz sürecinde psikolojisi bozulunca yaşamına son verdi.

Hayatını garsonluk yaparak kazanan 19 yaşındaki Emily, 18 Mart Çarşamba günü kritik durumda bulunduktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Genç kadın, yapılan tüm müdahelelere rağmen Pazar günü hastanede yaşamını yitirdi.

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre Emily, karantina sürecinde pek çok insanın kendini öldüreceğini iddia etti.

Emily’nin ailesi, kızlarının izolasyon sürecinden çok kötü etkilendiğini belirtti.

Genç kızın ailesi, kızlarının tüm planlarının iptal olması ve geleceği görememesi nedeniyle dünyasının kapandığını hissettiğini ileri sürdü.

19 yaşındaki Emily’nin bu sebeple kendini öldürdüğü iddia edildi.

Emily’nin ailesi, kızlarıyla benzer durumdakiler için psikolojik destek verilmesi gerektiğini söylüyor.

Emily’nin 21 yaşındaki ablası Annabel Owen, Facebook’ta yaptığı paylaşımda Emily’nin salgın nedeniyle çok endişeli olduğunu yazdı.

Annabel “Kız kardeşimin hayatta başardığı her şeyden gurur duyuyoruz. Ancak onu bu erken yaşta kaybetmenin üzünütüsünü yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Annabel, bu süreçte çok fazla kişiden mesaj aldıklarını ve salgın sürecince Emily gibi psikolojik zorluklar yaşayan insanlar olduğunu vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X