Coş artık Timsah!

Evinde en son 7 Nisan’da kazanan Timsah’ın bugün 3 puandan başka seçeneği yok… Sezona Başakşehir mağlubiyetiyle start veren Bursaspor, bu akşam Alanyaspor maçıyla taraftarıyla özlem gideriyor… Büyükşehir Stadı’nda saat 19.45’te başlayacak mücadeleyi S

Coş artık Timsah!

Süper Lig’e İstanbul’daki 1-0’lık Medipol Başakşehir yenilgisiyle başlayan Bursaspor, bu akşam taraftarıyla buluşuyor… Evinde en son 7 Nisan’da Karabükspor’u yenerek 3 puan kazanan, 28 Mayıs’taki Gençlerbirliği mağlubiyetiyle de sevenlerine veda eden yeşil beyazlılar, bu akiam Alanyaspor maçıyla yuvasına dönüyor. Bursa Büyükşehir Stadı’nda saat 19.45’te başlayacak mücadeleyi Serkan Tokat yönetecek. Tokat’ın yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ve Mustafa Savranlar yapacak. 

KANATLARDA KİM OYNAR?

Taraftarına 134 gün sonra kazanarak ‘Merhaba’ demek isteyen Bursaspor’daeskikler yine ön planda… Teknik Direktör Paul Le Guen’in Alanyaspor karşısında kanatlarda kime şans vereceği merak konusu. Orta sahayı Agu, Badu ve Batalla’dan oluşturmayı planlayan tecrübeli teknik adamın sağ kanatta Joshua John sol kanatta da Stancu’yu oynatması bekleniyor. Forvette ise Kubilay Kanatsızkuş gibi duruyor. Yeşil beyazlılarda sakatlıkları devam eden Sercan, Deniz, Bilal, Furkan, Emre ve Serdar Kurtuluş forma giyemeyecek. Konuk Alanyaspor’da ise eksik yok.  

3 maçtır evde yokuz

Bursaspor, Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynadığı son üç lig maçını kaybetti. Yeşil beyazlı ekip son olarak Nisan-Eylül 1998’de evindeki üç Süper Lig maçında da üst üste yenilmişti. Bursaspor evindeki son galibiyetini ise geçen sezon ligde Kardemir Karabükspor’u 3-0 yenerek aldı. Yeşil beyazlılar Alanyaspor maçını da kaybederse 19 yıl sonra bir ilk yaşanacak.

 

Ağustosta kazanamıyoruz

Bursaspor, Ağustos aylarında oynadığı son 7 Süper Lig maçından yalnızca birini kazanabildi.

Geride kalan 6 maçta ise rakiplerine mağlup oldu. Ayrıca yeşil beyazlılar, bu maçların yalnızca ikisinde gol atabildi.

 

Alanya maçının tüm ayrıntıları OLAY TV’de

Bursaspor’un bugün Alanyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın tüm detayları OLAY TV ekranlarında olacak. Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’ndan yapılacak canlı bağlantılarda taraftarlar atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak. 

MAÇ TABLO

 

STAT: Büyükşehir Belediye

SAAT: 19.45

HAKEMLER: Serkan Tokat, Mustafa Sönmez, Mustafa Savranlar

EKSİKLER: Serdar Kurtuluş, Bilal Kısa, Emre Taşdemir, Furkan Özçal, Deniz Yılmaz

EKSİKLER: Eksik yok

BİLET FİYATLARI: VIP 1.Balkon: 200, Batı Alt 100, Spor Toto Alt Tribün: 50, Spor Toto Üst Tribün: 40,  Güney Kale Arkası (Teksas): 20, TOFAŞ Tribünü: 20 TL.

19.45 beIN SPORTS2

BURSASPOR

1 Harun Tekin

26 Barış Yardımcı

93 Ekong

6 Titi

23 Aziz Behich

46 Agu

77 Badu

8 Stancu

10 Batalla

24 Joshua John

18 Kubilay

ALANYASPOR

1 Remy Riou

89 Gassama

15 Fofana

31 Tzavellas

21 N’Sakala

8 Maniatis

2 Sackey

9 MBilla Etame

7 Efecan Karaca

10 Emre Akbaba

99 Wagner Love

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X