Coşkun: Deprem değil tedbirsizlik öldürür

Bursa Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği (MAG-DER) ve Gemlik Belediyesi işbirliği çerçevesinde açılan 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi, Yüzyılın Felaketi Resim Sergisi yoğun ilgi gördü. Ahmet Dural Meydanı sergi alanında açılan sergide, 17 Ağustos 1999 depre

Coşkun: Deprem değil tedbirsizlik öldürür

CEMAL KIRGIZ

Sergi açılışında konuşan MAG-DER Başkan Yardımcısı Maksude Toplu Coşkun, depremlerin bir yaşam gerçeği olduğunu ve önlemenin mümkün olmadığını ifade etti. Coşkun, “Önemli olan deprem öncesinde gerekli tedbirlerin alınarak riskin en aza indirilmesi, sonrasında da arama kurtarma ve ilk yardımın koordineli bir şekilde organize edilebilmesidir” dedi. 

“Bilinçli toplum olursak depremin zararlarından kurtuluruz. Deprem değil, tedbirsizlik öldürür” diyen Coşkun, “Yaşananların unutulmaması ve tekrar yaşanmaması dileğiyle, yitirdiğimiz insanların acısını yüreğimizde yaşıyor ve bugün bir kez daha saygı ile anıyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X