Coşkunöz’te sertifika coşkusu

Sağlık sektöründe yaşanan biyomedikal hizmetlerini yürütecek personel açığı “Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri ”nde açılan Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Alanıyla kapatılmaya çalışılıyor. M. Kemal Coşkunöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde 200

Coşkunöz’te sertifika coşkusu

Bu yıl 6’ıncı mezunlarını vermeye hazırlanan “Biyomedikal Cihaz Teknolojileri” alanında teknik cihaz üreten firmalarda sosyal sorumluluk kapsamında destek veriyor. Fresenius Diyaliz Care firması M. Kemal Coşkunöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yanı sıra aynı bölümün bulunduğu farklı kentlerdeki benzer bölümlere de desteklerde bulunuyor. Sosyal sorumluluk kapsamında firma cihazlarla ilgili öğrencilere eğitim programları da düzenliyor.

Bu yıl da 6. yapılan ve geleneksel hale gelen 30 saatlik eğitim sonunda Mediser Mühendislik Şirket Müdürü Erol Eren ,Genel Müdür Anıl Eren, Teknik Müdür Tahsin Orç ve Okul Müdürü Zafer Dede tarafından öğrencilere sertifikaları verildi. Mediser Mühendislik Firmasının Teknik Servisliğini yaptığı A Merkez Diyaliz merkezine teknik gezi düzenlendi. Son sınıf öğrencileri hasta üzerinde cihaz uygulamasını yerinde inceleme fırsatı buldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X