‘Çözüm odaklı çalışıyoruz’

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Belediyesi’nin teşvikiyle 2 yıl önce kurulan Dayı Karacabey Derneği’nin yaklaşık 300 üniversite öğrencisine karşılıksız burs vermesinin yanı sıra yılda 500 bin lira tutarında da yardım yapmasının, büyük bir

‘Çözüm odaklı çalışıyoruz’

Belediye Başkanı Ali Özkan, Dayı Karacabey Derneği Başkanı Abdullah Yalazı ile makamında bir araya gelerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara çeşitli sosyal yardımlar, yiyecek ve zorunlu ihtiyaç yardımı, iftar yemeklerinin sunulması, ilaç masraflarının karşılanması, tekerlekli sandalye verilmesi, yaklaşık 300 üniversite öğrencisine karşılıksız burs verilmesi gibi çalışmaların, tüm Karacabey halkının yardımlaşma konusundaki duyarlılığın en güzel kanıtı olduğu ifade edildi.

KÜÇÜMSENMEYECEK BAŞARI

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ihtiyaç sahiplerine yılda 500 bin lira tutarında yardım yapılmasının küçümsenmeyecek bir başarı olduğunu kaydetti. Özkan, “Belediyemiz, büyük ölçekli projeleri de bir bir hayata geçiriyor. Bu başarılı performansın altında da kentin geçmişten bu yana var olan potansiyelinin harekete geçirilmesi ve güçlü bir planlama ile çözüm odaklı çalışmalarımız yatıyor. Tüm yönleri ile örnek gösterilen, kalkınmış bir kent hedefine de tüm ilçe halkı ile birlikte kararlılıkla ilerliyoruz” şeklinde konuştu.

Amaçlarının, önümüzdeki dönemde tüm hayırseverlerin de katkıları ile bu çalışmaların daha da geniş kitlelere ulaşması olduğunu kaydeden Dayı Karacabey Derneği Başkanı Abdullah Yalazı da, belediyenin dernek yönetimine sunduğu katkılar için tüm Karacabeyliler adına Başkan Özkan’a minnettar olduklarını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X