Çözüm odaklı iletişim semineri

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) arasında imzalanan işbirliği protokolü gereğince Bursa’da düzenlenen Hizmetiçi Eğitim faaliyetleri, İstiklal İlkokulu’nda gerçekleştirilen “Çözüm Odaklı İletişim” semineri ile devam etti.

Çözüm odaklı iletişim semineri

Bursa’da görev yapan idareci ve öğretmenlere yönelik olarak planlanan ‘Çözüm Odaklı İletişim’ seminerinde, öğretmenlik mesleği, iletişim, iletişim engelleri, kendini ifade etme ve çözüm odaklı sorular konularında atölye çalışmaları gerçekleştirdi. 

Protokol kapsamında idareci ve öğretmenlere Öğrenen Lider Öğretmen, Eğitim Yöneticisi Geliştirme Programı (EYGEP), Çözüm Odaklı İletişim, Öğretmenin Kimyası başlıklı seminerler verilecek. 

Bu seminerlerde idareci ve öğretmenlere iletişim becerileri, sınıf yönetimi, ölçme ve değerlendirme gibi öğretmenlik mesleğini ilgilendiren konular işlenecek. Hizmetiçi eğitim faaliyetlerine katılmak isteyen idareci ve öğretmenler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hizmetiçi Eğitim Bölümünden bilgi alabilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X