“Çözüm sürecini AK Parti’nin oyu belirleyecek”

AK Parti Ar-Ge’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, çözüm sürecini AK Parti’nin 7 Haziran seçimlerinde alacağı oyun belirleyeceğini ifade ederek, “Bu anayasa darbe anayasasıdır. Artık bu elbise bu vücuda uymuyor” dedi.

“Çözüm sürecini AK Parti’nin oyu belirleyecek”

SEYİT GÜNDOĞAN 

AK Parti İl Teşkilatı’nın 2 bin 694 üyesi, 235 milletvekili aday adayından 18 kişilik aday listesini belirlemek için sandığa gitti. BUTTİM Fuar alanında düzenlenen temayül yoklamasına AK Parti Ar-Ge’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem de katıldı.

“BU ELBİSE BU VÜCUDA UYMUYOR”

Bu seçimi hem halkın hem de kendilerinin önemsediğine dikkat çeken Erdem, “Bu seçimi önemli yapan özellikle 13 yıllık iktidar olan AK Parti’nin yaptığı hizmetlerin artarak devam etmesi ve kalıcılık açısından önemli. Çünkü biz bu seçimden sonra sizlerin desteği, gayretiyle anayasayı değiştirecek bir çoğunluk bekliyoruz. Çünkü Türkiye’nin temel problemlerinin başında anayasa yatıyor. Bu anayasa darbe anayasasıdır. Artık bu elbise bu vücuda uymuyor. Bu seçim bir bakıma anayasanın değişimine yönelik kararı vermiş olacağız. Çözüm sürecini de bu seçimde AK Parti’nin sandıkta alacağı oy belirleyecektir. Bu açıdan da çok önemli bir seçimi yine birlikte yapıyoruz. Türkiye büyük bir ülke Türkiye’de bir takım gelişmeler oluyor. Bir takım gelişmeleri yaşıyoruz. AK Parti uluslararası arenada güzel işler yaptı. Bunlardan bir tanesi en son Şah Fırat operasyonuydu. Yine Musul’daki operasyonda da Konsolosluk görevlilerinin burnu kanamadan oradan aldık çıkardık” diye konuştu.  

“İSTİŞAREYİ EN İYİ UYGULAYAN PARTİYİZ”

AK Parti’nin bugüne kadar girdiği bütün seçimlerden yüz akıyla ve başarıyla çıktığını belirten Erdem, “Bu başarı bu yüz aklığı sebepsiz değil. AK Parti yaptığı her işi düzgün yaparak, ilgili yapan ve önceden neyin nasıl yapıldığı herkes tarafından bilinen açık ve şeffaf bir takım çalışmalarla bu neticeyi aldı. Yine bir seçime doğru giderken adaylarımızı belirlemeden önce ne yapacağımızı herkes biliyor. Hiç şüpheniz olmasın verilecek kararda en önemli etkilerden, en önemli belirleyici çalışmalardan bir tanesi. Demokrasinin kendisi aslında bir istişare sistemidir. Demokraside belirleyici olan halktır, kitlelerdir. İşte biz bu istişare sistemini, demokrasinin ruhuna uygun bu sistemi en iyi uygulayan ve demokrasimize kazandıran bir partiyiz. Hemen her seçimde biz istişareleri geniş çapta yapıyoruz” dedi.

“KESİN SONUÇ 6 NİSAN’DA BELLİ OLACAK”

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ise, buradan çıkacak sonucun genel merkezde bir veri olarak değerlendirileceğini ifade ederek, “Buradaki teşkilatımızın görüşü çok önem arz ediyor. Sadece bu yeterli değil bu aşamadan sonra kamu yoklamaları ve anketler olacak buradan çıkacak sonuçlarda çok önem arz ediyor. Bunun yanında 3 aşamalı bir komisyon çalışması olacak. Kesin sonuçlar 6 Nisan’da belli olacak. 7 Nisan’da ise Bursa’nın 18 kişilik milletvekili aday listesi belli olacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X