CÜ Rektörü Kocacık’tan Fedakar Doktora Teşekkür Belgesi

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Çocuk Acil Servisi’nde görevli Asistan Doktor Pelin Kekeç Bostancı’ya özverili çalışmasından dolayı teşekkür belgesi verildi.

CÜ Rektörü Kocacık’tan Fedakar Doktora Teşekkür Belgesi

Kolunda serum takılı olarak kendi hastalığını bırakıp hasta kız çocuğunu tedavi eden ve onunla yakından ilgilenmesiyle büyük takdir toplayan, aynı zamanda davranışıyla sosyal medya başta olmak üzere ulusal , yerel gazete ve televizyonlarda geniş yer bulan Asistan Doktor Pelin Kekeç Bostancı’ya özverili çalışmasından dolayı Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. Başhekimlik makamında gerçekleşen belge takdim töreninde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Bozkuş, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Okay Bulut, Başhekim Prof. Dr. Gökhan Gökçe, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Kaygusuz’da hazır bulundu. Rektör Kocacık, fedakar davranışından dolayı fedakar doktora teşekkür ederek, “Pelin hanımın bu davranışı çok hoşuma gitti. Kendisine teşekkür ediyor, başarıların devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X