Çuktob Başkanı Demir: “Bayram Önlemleri Artırılsın”

Çukurova Turistik Otelciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Murat Demir, Mersin, Adana ve Hatay gibi kentlerde Ramazan Bayramı dolayısıyla yaşanacak yoğunluğ…

Çuktob Başkanı Demir: “Bayram Önlemleri Artırılsın”

Çukurova Turistik Otelciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Murat Demir, Mersin, Adana ve Hatay gibi kentlerde Ramazan Bayramı dolayısıyla yaşanacak yoğunluğa dikkat çekerek, tatilcilerin rahat bir bayram geçirmeleri için önlemlerin artırılmasını istedi. ÇUKTOB Başkanı Demir, yazılı bir açıklama yaparak, Ramazan Bayramı dolayısıyla Çukurova bölgesinde vatandaşların bayramı huzur ve güven içinde geçirmeleri için alınan önlemlerin artırılması gerektiğini kaydetti. Çukurova bölgesinin turizm açısından önemli bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayan demir, “Var olan değerlerimizin tanıtımı ve turizm gelirlerinden daha fazla pay alabilmek için ÇUKTOB olarak üzerimize düşen görevi fazlasıyla yapıyoruz. Binlerce yıllık medeniyetlere beşiklik etmiş Adana, Mersin, Hatay gibi kentlerimizde yaklaşan Ramazan Bayramı için erken rezervasyon yaptıran tatilciler turizmcilerin yüzünü güldürdü. Bu nedenle vatandaşların bayramı huzur ve güven içinde geçirmeleri, kamu hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi gerekiyor. Vatandaşlarımızın istek ve şikayetlerinin zamanında değerlendirilmesi bakımından güvenlik, altyapı, ulaşım, sağlık, afet, sel baskını ve olağanüstü durumlara hazırlıklı olunmalı, konaklama ve çadır kentler ile sınır kapılarında tedbirlerin alınmasına ihtiyaç duyulmaktadır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X