Çukur bambaşka bir yola girdi! Deliren delirene!

Show TV’nin Çukur dizisinin ekrana gelen son bölümünde Yamaç’ın hallerini görenler şaşkına döndü.

Çukur bambaşka bir yola girdi! Deliren delirene!

Herkesi şoka uğratan delirme sahneleri, bir yandan izleyiciye kahkahalar attırırken bir yandan da tüm karakterlerin delirmeye başladığı görülüyor.

Cumali’nin halleri de hiç akla yatkın değil! Gittikçe akıl sağlıkları bozulan karakterlere bu gidişle yenileri de eklenecek.

Sezon finalindeki katliamdan sonra Akşın ve Sultan da delirmişti. Celasun’un annesi de iki küçük oğlunu aynı saldırıda yitirince aklını kaybetti.

Mahsun ve Çeto’nun da pek normal olduğu söylenemez! Bu gidişle dizi tımarhanede bitecek sanki!

Bakalım sıra kime gelecek?

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, bakın konuyla ilgili neler söylüyor?

‘Çukur’da deliren delirene

Pazartesi akşamı Çukur’da Yamaç delirdi. Çukur bu sezon bambaşka bir yola girdi. Bir yanda yaralarını sarmaya çalışan Çukur, diğer tarafta Karakuzular var. Şimdi bir de olaya Afganlar dahil oldu. Olaylar birbirini kovalıyor ama dizide adeta en iyi kim delirir yarışması var.

Vartolu duruldu, Medet delirdi. Ama onun delirmesi kısa sürdü. Zaten Yamaç ve Cumali’nin delirme hızına yetişmek pek mümkün görünmüyor. Akşın ilk deliren oldu. Dizide deliren delirene… Bu bölüm Cem Karaca’nın Beni Siz Delirttiniz şarkısı eşliğinde Yamaç delirdi. Yakında bu dizinin adı Çukur’dan Deliler’e döner, demedi demeyin.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X