Çukur dizisinde Vartolu ve Yamaç en çok oyu alınca özür dilediler!

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, Çukur dizisini yazdı..

Çukur dizisinde Vartolu ve Yamaç en çok oyu alınca özür dilediler!

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, Çukur dizisi hakkında yazdı:

‘ÇUKUR ERKEKLERİ’ ÖZÜR DİLER Mİ?

‘Çukur’ dizisinde, ‘Türk televizyonlarında ilk kez gerçekleşen bir uygulama’ diyerek, seyirciye söz hakkı tanındı. İzleyici, Smart TV ve sosyal medyada, anketleriyle katıldığı oylamada, Vartolu, Yamaç, Cemil ve Metin karakterleri arasından hangisinin partnerinden özür dileyeceğini belirledi. En çok oyu alan Vartolu ve Yamaç karakterleri, partnerlerinden özür diledi.

Hikayenin aslı…

Hikayenin aslı, erkek bakım markası, Axe’ın ‘Kırdıysak Özür Dileriz’ kampanyası… Marka, geçtiğimiz yıl, “Erkekler de Ağlar” diyerek tabuyu yıktıklarını belirtiyor. En erkek dizi ‘Çukur’, tam da bu işe elverişli bulundu sanırım. Dizinin erkekleri fena halde özgürleşti. Gerçekten öyle mi? Senarist Gökhan Horzum’a sordum, “Bu bir iş birliğiydi, doğru… Ama bu tip entegrasyonlarda ‘Çukur’un ruhuna aykırı hiçbir şey yapmamaya, özellikle özen gösteriyoruz. Bence, dizinin ruhuna da aykırı değil, erkeklerin özür dilemesi” dedi.

Bugün selam, yarın silah

“‘Çukur’un da bir raconu var. Özür dileriz ama yarın belli olmaz, silahlar fora!” dedim. Horzum, “Söylediğiniz doğru, karakterlerin yaralarına basıldığında, kırmızı çizgileri geçildiğinde, neye zarar verdiklerine bile bakmadan kopabiliyor olması, bu kadar sevilmesinin altında yatan gerçek değil mi?” diyerek karşılık verdi. Bu vesileyle, dizinin ‘en katı karakterleri’ni de öğrenme fırsatımız oldu Horzum’dan… “Özür dilemeyecek kadar katı iki kişi var aslında, İdris Baba ve Sultan.”
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X