Çukur dizisinin RTÜK cezalarını aşma taktiği ortaya çıktı!

Show TV ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Çukur dizisi adeta hedefe oturtulmuş durumda. Dizideki şiddet sahnelerine yönelik eleştiriler artarak devam ediyor.

Çukur dizisinin RTÜK cezalarını aşma taktiği ortaya çıktı!

En son İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da şikayet ettiği dizideki şiddet sahneleri için RTÜK’ten de cezalar gelmeye devam ediyor.

Birçok kişinin de RTÜK’e şikayetlerde bulunduğu biliniyor. Çukur dizisindeki bu şiddet sahnelerine yönelik tepkilerin artmasının ardından yeni bir taktik geliştirdiği ortaya çıktı.

Sina Koloğlu, Milliyet Cadde’deki bugünkü yazısında Çukur dizisinden bir yetkili ile yaptığı konuşmanın detaylarını aktardı.

Dizide çocukların şiddet sahneleri ile karşılaşmaması için ilk 40 dakika olumsuz görüntü oluşturacak bu tür sahneleri yayınlamadıklarını belirten yetkili kişi, bazı bölümlerde hiç şiddet olmadığını da anlattı.

Çukur dizisi bu yeni taktiği ile eleştirilerden kurtulabilir mi bilinmez ama, artık adı çıktığı için de en ufak bir sahnede bile eleştiri oklarını çekmesi hiç şaşırtıcı olmayacaktır.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X