Çukur’dan Çarpışma’ya sürpriz gönderme!

Çukur dizisinin yeni bölümünün bir sahnesinde, kanalın yeni dizisi Çarpışma’ya selam çakıldı!

Çukur’dan Çarpışma’ya sürpriz gönderme!

Ay Yapım’ın Çukur ve Çarpışma dizileri, Show TV’de yayınlanıyor. Kanal ve Yapımcı aynı olunca, doğal olarak Çukur dizisinde de Çarpışma’dan bir sahneye yer verilerek hem ufak yollu reklam yapıldı hem de yeni diziye bir selam verilmiş oldu.

Emmi, mahalleden bir kadının kızının, bir pavyonda zorla çalıştırıldığını öğrenince duruma müdahale etmek için pavyona gitti.

Mekanın sahibi salonun ortasında oturmuş televizyon izlemekteydi. Televizyonda Çarpışma dizisinin çok konuşulan kaza sahnesi yayınlanmaktaydı.

Emmi’nin selamını almayan ve pür dikkat televizyonu izleyen adam, arabaların çarpıştığı kaza sahnesine bakıp “Ulan ne iş be, amma çarpıştılar ha, vallahi helal olsun” sözleriyle reklamı da yapmış oldu.

Böylece Çukur dizisi içinde Çarpışma dizisini görmek de ekran başındakiler için ilginç bir sürpriz olurken aynı zamanda yeni diziye önemli bir destek de verilmiş oldu.

İşte o sahne:
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X