Çukur’un Kemal’i Hadise’nin dansçısı çıktı

Çukur’un Kemal’i, oyuncu Uğur Yıldıran’ın asıl mesleğinin dansçı olduğu ve geçtiğimiz yıllarda Eurovision’a katılan Hadise’nin ekibinde sahne aldığı anlaşıldı.

Çukur’un Kemal’i Hadise’nin dansçısı çıktı

‘İçerde’de dizisinde Komiser Selim rolü ile izleyici karşısına çıkan Uğur Yıldıran, bu sezon ise Çukur’un Kemal’i olarak ekranlarda boy gösteriyor.

Dizide Koçavalı Ailesi’nin adamlarından birine hayat veren 37 yaşındaki Yıldıran, izleyiciden tam not alarak adını geniş kitlelere duyurdu. Hayatı merak edilmeye başlayan Yıldıran 1981 yılında İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatını Gazi Üniversitesi Spor Akademisi Jimnastik Bölümü’nden mezun olarak tamamladı.

xc26mbdahemcqzeqzwl67g_1.jpg

EUROVİSİON’DA DANS ETTİ!

İzleyiciler aslında onu profesyonel dansçı olarak ilk kez Türkiye’yi Hadise’nin temsil ettiği 2009’daki Eurovision yarışmasında dans ederken gördü. Yıllar içinde değişimi dikkat çeken Yıldıran’ın Hadise’ye sarılarak verdiği pozlar sosyal medyada paylaşılmaya başlayınca bu detay ortaya çıkmış oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X