Cumalıkızık hep kürsüde

Kapadokya Kupası Oryartiring yarışlarında başarılı olan Bursa ekibine Federasyonu Başkanı Tekin Çolakoğlu’ndan övgü geldi.

Cumalıkızık hep kürsüde

Türkiye 4.Kademe ve Uluslararası Kapadokya Kupası Oryantiring Yarışları, Kapadokya bölgesinde gerçekleştirilirken, şampiyonaya katılan ekiplerimizden Cumalıkızık Gençlik ve Spor Kulübü yine kürsüye çıkmayı başardı. 

Yerli ve yabancı yaklaşık bin 400 sporcunun mücadele ettiği müsabakalarda kırmızı beyazlı temsilcimizden Tuana Bozkurt birinci olurken, Veysel Calayır üçüncülük madalyası aldı. Benay Eser ve Hasan Çiftçi kategorilerinde 4.’üncü, Zehra Karagöz ise 5.’inci olmayı başardı.

BURSA’DAN MEMNUNUZ

Kulüp Başkanı Şükrü Hızlı’nın önderliğinde Kapadokya’daki yarışlara katılan Cumalıkızık Gençlik ve Spor Kulübü’ne Oryantiring Federasyonu Başkanı Tekin Çolakoğlu yakın ilgi gösterdi. 

Federasyon’un düzenlediği tüm etkinliklere katılarak başarılı olan Cumalıkızık’ı tebrik eden Başkan Çolakoğlu, Oryantiring’e Bursa’dan gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyledi. Oryantiring sporunun doğadaki satranç oyunu diye tanımlanabilecek nitelikte ve herkesin kolaylıkla yapabileceği bir spor olduğunu belirten Çolakoğlu, olimpik branş olmak içinde çalışmalar yapıldığını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X