Cumartesi gelebilir

Bu sezon takım çalıştırmak istemeyen deneyimli teknik adam ikna edilmeye çalışılıyor. Ersun Hoca’nın cumartesi günü Bursa’ya gelerek yönetimle bir kez daha masaya oturması bekleniyor.

Cumartesi gelebilir

Bursaspor yönetimi ligin ilk yarısının Ersel Uzgur’la tamamlanacağını açıklamasına rağmen teknik direktör arayışına devam ediyor. Bu doğrultuda uzun süredir arayış içerisinde olan yeşil beyazlılar, ilk olarak Murat Yakın’la masaya oturmuş, ilk görüşmeler olumlu geçmesine rağmen ardından anlaşma sağlanamamıştı. Şimdiki hedefte ise Ersun Yanal var. Bursaspor yönetimi önceki gece deneyimli teknik adamla İstanbul’da bir araya geldi.

CUMARTESİ GELİYOR

Bu görüşmeden kesin bir anlaşma çıkmadığı ve tarafların yine bir araya geleceği belirtildi. Ersun Yanal’ın yarın oynanacak Osmanlıspor maçı sonrası cumartesi günü Bursa’ya gelerek Başkan Recep Bölükbaşı ile bir kez daha görüşeceği öğrenildi. Yapılan görüşmede Yanal’ın yönetime ilk olarak bu sezon takım çalıştırmak istemediğini söylediği ve uzun vadede bir çalışma programı sunduğu belirtildi. 

TAZMİNATI VAR AMA

Yönetimin ise tecrübeli çalıştırıcıyı biran önce göreve getirmek için ikna etmeye çalıştığı gelen haberler arasında. Şuan yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan Yanal’ın sözleşmesinde tazminat maddesinin de bulunduğu fakat bunun fazla bir sorun olmayacağı da bildirildi. Ersun Yanal’ın Bursaspor’a gelmeyi çok istediği, sadece şuan yaşanan kaos ve kriz ortamından dolayı bazı çekincelerinin olduğu öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X