Cumartesi Pazarı ihaleleri başladı

Gemlik Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı kapalı pazaryerinde açılması düşünülen Cumartesi Pazarı için ihaleler başladı.

Cumartesi Pazarı ihaleleri başladı

CEMAL KIRGIZ

Salı günleri hizmete giren kapalı pazaryerinde, 425 pazarcı tezgâhının tamamı 10 yıl süreyle sınırlı ayni hak tesisi yöntemiyle geçtiğimiz ay yapılan ihalelerle pazarcı esnafına verilmişti. Gemlik’te ikamet eden pazarcı esnafına yönelik Cumartesi Pazarı ihaleleri, sebze meyve tezgâhlarının satışı ile başladı. 148 meyve ve sebze tezgâhından 47’si sahiplerini buldu. Gemlik Belediyesi 19 Ocak Perşembe günü tuhafiye, 20 Ocak Cuma günü de balıkçılar, köylü pazarı, bakliyat, zeytin, peynir ve yumurta tezgâhları için ihale açacak. Gemlik Belediyesi 25 Ocak Çarşamba günü de Bursa, Yalova, Orhangazi, Gürsu ve İznik’ten ilçeye gelen pazarcı esnafına yönelik ihaleleri yapacak. 

Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli, tüm tezgâhların satışı gerçekleşene kadar ihale başvuru sürecinin de devam edeceğini açıkladı. Kapalı pazaryeri ihalelerinin ardından cadde ve sokaklarda açılan Salı Pazarı kapanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X