Cumartesi Pazarı ihaleleri yapıldı

Gemlik Belediyesi Kapalı Pazaryeri Cumartesi Pazarı ihaleleri yapıldı. Geçtiğimiz hafta üç gün boyunca devam eden ihaleler kapsamında 425 pazarcı tezgâhının tamamına yakını 10 yıl süreyle sınırlı ayni hak tesisi yöntemiyle satıldı.

Cumartesi Pazarı ihaleleri yapıldı

CEMAL KIRGIZ

Salı günleri hizmete giren Gemlik Belediyesi Kapalı Pazaryerine ilgi büyük olunca Cumartesi pazarı için de çalışmalar yapılmış ve ihale açılmıştı. İhale kapsamında 39 tuhafiye tezgâhından 14’ü, 16 balıkçı tezgâhından 14’ü, 16 kuru bakliyat tezgâhından 14’ü, 21 zeytin, peynir ve yumurta tezgâhından 19’u, 158 üretici pazarı tezgâhından 14’ü ve 148 meyve sebze tezgâhından 141’i sahiplerini buldu.

Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli başkanlığında toplanan ihale komisyonu, Cumartesi Pazarı için esnaftan teklifleri aldı. Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli, tüm tezgâhların satışı gerçekleşene kadar ihale başvuru sürecinin de devam edeceğini açıkladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X