Cumhurbaşkanı Erdoğan 5 Nisan’da Bursa’ya geliyor!

Atatürk Stadyumu Meydanı’nda ilk etkinliği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak…. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bursa programı büyük ölçüde kesinleşti. Taleplere kayıtsız kalmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5 Nisan’da Bursalılara seslenecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 5 Nisan’da Bursa’ya geliyor!

Açıklanan ilk programa göre 26 Şubat günü Bursa’ya gelecek, toplu açılışlar için düzenlenen törende Bursalılarla buluşacaktı. 

Fakat…

Aynı gece, programın ileri bir tarihe ertelendiği duyuruldu. Ardından da, 4 Mart Cumartesi günü bu sütunlarda şu gelişmeyi paylaştık:

Gözler yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çevrildi. Referandum kampanyasında evet cephesinin kozu olan Erdoğan acaba ne zaman gelecek?

Soruya cevap ararken, Ankara’dan konuştuğumuz kulağı delik bir dost şunu söyledi:

“Cumhurbaşkanı’nın programında şu ana kadar kesinleşen iller arasında Bursa yer almıyor. Fakat programda boş günler var, o boş günlerden biri Bursa programı olabilir.”

İşte…

Beklenen o gelişme gerçekleşti. Ankara’daki kulağı delik dostumuzdan dün şunu öğrendik:

“Cumhurbaşkanı’na Bursa’daki vatandaşlardan yoğun davet geliyor. Kendileri de bunun üzerine boş günlerinden birini Bursa’ya ayırdı.”

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X