Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursalı Kayra için devreye girdi

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde 3 yaşındayken içtiği temizlik maddesi nedeniyle iç organları büyük hasar gören ve 5 yıl içerisinde yurt içi ve dışında 70 operasyon geçiren 8 yaşındaki Kayra Karakaş, sırtındaki cihazla besleniyor. Küçük çocuğun haberinin basın

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursalı Kayra için devreye girdi

İnegöl’de 3 yaşındayken içtiği lavoba açıcı nedeniyle iç organları büyük hasar gören, son 5 yıl içerisinde Türkiye ve Amerika’da toplamda 70 ameliyat geçiren Kayra Yaman’ın ABD’deki tedavisine ara verildi. Türkiye’de 30, ABD’de ise 40 ameliyat geçirmesine rağmen özel bir cihaz sayesinde sırtına takılı olan çantanın içinden beselenen minik Kayra, günde 18 saat boyunca, sırtında taşımak zorunda olduğu mama çantasıyla gezmek zorunda.  

Önümüzdeki bir yıl içersinde tekrar Amerika’ya giderek büyük bir operasyon daha geçirmesi gereken Kayra’nın haberi basında yer alınca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün öğle saatlerinde İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı cep telefonundan arayarak aile hakkında bilgi aldı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan ile 5 dakika süren konuşma yaptıklarını söyleyen Aktaş, “Cumhurbaşkanımız bu konuda çok duyarlı bir kişi. Bunu biliyorduk. Kendisi aile hakkında benden bilgi aldı. Kayra ile o da yakından ilgileniyor” dedi. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kayra ile ilgili alacağı yeni bilgileri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı arayarak ileteceğini ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X