Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu; Ay sonuna kadar sürecek…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “1 Haziran’dan itibaren başlayacak kademeli normalleşme takvimin ikinci etabını da konuştuk. Bu konudaki uygulama esaslarını milletimizle paylaşacağız” dedi…

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu; Ay sonuna kadar sürecek…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu açıklamayı yaptı:

“1 Haziran’dan itibaren başlayacak kademeli normalleşme takvimin ikinci etabını da konuştuk. Bu konudaki uygulama esaslarını milletimizle paylaşacağız. Aşı faaliyetlerine hız veriyoruz.

Öğretmenler başta olmak üzere riskli grupların tamamını aşılamaya çalışıyoruz. Salgının üstesinden ancak hep birlikte hareket edersek gelebiliriz. Belirlenen tedbirler, hayata geçirilen uygulamalar bu sancılı, sıkıntılı süreci bir an önce geride bırakmak için milletimizin önüne konmaktadır.

Salgının süresi uzadıkça sabırların tükendiğini biliyoruz, inşallah en zorunu geride bıraktık ama bir müddet daha ihtiyatlı gitmek mecburiyetindeyiz. Bundan sonra eskisi kadar kapsamlı ve kısıtlayıcı tedbirlere ihtiyaç olmayacağını ümit ediyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X