Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hafız Abdullah Nazırlı’nın cenaze töreninde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ’da kanaat önderi Hafız Abdullah Nazırlı için düzenlenen cenaze törenine katılıyor. Rize’deki gezisini yarıda kesen Erdoğan, Nazırlı’nın cenaze töreni için Elazığ’a gitti. Vasiyeti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın cenaze törenine gelmesi olan Nazırlı, son yolculuğuna uğurlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hafız Abdullah Nazırlı’nın cenaze töreninde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kanaat önderi Hafız Abdullah Nazırlı’nın Elazığ’daki cenaze töreni için Rize’deki programını yarıda kesti. Erdoğan’a Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da eşlik etti.

VASİYETİ GERÇEKLEŞTİ

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, cenaze töreninde “Vasiyet etti cenazesine Cumhurbaşkanımızın iştirak etmesini. Muhterem Cumhurbaşkanımız vasiyeti yerine getirmiş oldu şu anda” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cenaze töreninde bir konuşma yapıyor:

Bizler Nazırlı’nın yarım kalan görevlerini ifa edeceğiz. Bugün Hakk’a uğurlama merasiminde biz de burada bulunuyoruz. Durmadan sürekli öğrenci yetiştirdi. Kendilerini ziyaretlerinde de hep dinledik. Eserlerinde hoş sohbet olduğu çok net anlaşılıyor. Hastanede konuştuğumuzda da Allah’ın ayetlerini 106 yıl sonra nasıl koruduğunu ve okuduğunu görünce, bizim halimiz ne olacak diye sorduk.

Son dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hafız Abdullah Nazırlının cenaze töreninde

Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde tedavisi süren Elazığ’ın kanaat önderlerinden Nazırlı, çoklu organ yetmezliğinden dün hayatını kaybetmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X