Cumhurbaşkanı Erdoğan hayranı 105 yaşındaki dede

Bursa’nın İznik ilçesinde yaşayan 105 yaşındaki Hamit Biçer, tek hayalinin ölmeden önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı görmek olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan hayranı 105 yaşındaki dede

Türkiye Gençlik Vakfı İznik İlçe Temsilciliği yöneticileri, “Dünya Yaşlılar Günü” etkinlikleri çerçevesinde dolayısıyla İznik’te yaşayan 105 yaşındaki Hamit Biçer’i evinde ziyaret etti.

 

Ziyaret eden gençlere nasihatta bulunan Biçer, “Niyetiniz halis ise işiniz hayırlı olur. Bizim sağlığımız önemli değil önemli olan devletin bekası” dedi.

 

Devletin üzerinde başka bir güç bulunamayacağını ifade eden Hamit dede, şunları kaydetti:

 

“Biz de inandık bu FETÖ denen adama ama adam değilmiş. Müslüman adam beddua eder mi? Müslüman adam katliam yapar mı? Devletin başı o milletin imamıdır. İmam da Peygamber vekilidir. Din adamı devletin aleyhinde işe kalkışır mı? Sayın Cumhurbaşkanımıza Allah uzun ömürler versin. Hep onun için dua ediyorum. Bizim artık vaktimiz geldi. Tek hayalim var Cumhurbaşkanımızı görmek. Bana gelmesi ayıp olur koca devletin başı bize gelmez ama benim tek hayalim Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı görmek. Her şey iyi olacak. Allah ona sağlık sıhhat versin. Sizden de isteğim devlete yardım edin.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X