Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osman Yılmaz’ın cenaze törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güneysu Merkez Camisi’nde görev yapmış olan Osman Yılmaz için kılınan cenaze namazına katıldı. Cenaze töreninde konuşan Erdoğan, “Güneysu için önemli hizmetleri, gayretleri oldu. Hocamızı Hakk’a uğurluyoruz. Camimizin yapımında Osman hocamızın özellikle hizmetlerine şahidim. Osman hocamızın kapı kapı nasıl dolaştığını biliyorum. Emekliliğine kadar olan süreçte burada verdiği gayretlerin şahidiyim.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osman Yılmaz’ın cenaze törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güneysu Merkez Camisinde görev yapmış Osman Yılmaz için kılınan cenaze namazına katıldı.

“GAYRETLERİNE ŞAHİDİM”

Erdoğan cenaze namazının ardından kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Erdoğan, “Güneysu için önemli hizmetleri, gayretleri oldu. Hocamızı Hakk’a uğurluyoruz. Camimizin yapımında Osman hocamızın özellikle hizmetlerine şahidim. Osman hocamızın kapı kapı nasıl dolaştığını biliyorum. Emekliliğine kadar olan süreçte burada verdiği gayretlerin şahidiyim. Aynı ilçenin birer evladı olmamız hasebiyle de en azından cenaze namazına yetişmek bizlere de nasip oldu, bundan dolayı mutluyum. ” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X