Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zincir sökülmeye başlamıştır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanlığı’nda Ankara saldırısı hakkında açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zincir sökülmeye başlamıştır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın da hazır bulunduğu açıklamada, “Bu olay şunu göstermiştir, Türkiye’de son dönemde cereyan eden terör eylemleri karşısındaki operasyonlarımız ciddi manada neticesini vermektedir. Bu aldığımız neticeler özellikle ülkemizde, ağırlıklı olarak bölge halkında olumlu neticeler vermektedir” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’daki terör saldırısına ilişkin, ”Gerek PKK gerekse PYD’nin başında olanlar bu işin kendileriyle alakadar olmadığını söylüyorlarsa da tüm istihbarat örgütlerimizin de elde ettiği bilgilerle, belgelerle bunlara ait olduğu çıkmış vaziyettedir. Zincir sökülmeye başlamıştır. 14 kişi şu anda gözaltındadır. Benim tahminim, bu 14’le kalmayacak, gerisi de gelecektir. Bu işin uzantıları içeride ve dışarıda olduğu görülmüştür” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu olay şunu göstermiştir, Türkiye’de son dönemde cereyan eden terör eylemleri karşısındaki operasyonlarımız ciddi manada neticesini vermektedir. Bu aldığımız neticeler özellikle ülkemizde, ağırlıklı olarak bölge halkında olumlu neticeler vermektedir” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X