Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Konya İl Teşkilatı ile düzenlenen yemekte bir konuşma yapıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kobani olayları soruşturması hakkında, “Yargımız 6-8 Ekim olaylarının hesabını soruyor.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

Konya’da salgın döneminde hiçbir hastamızı mağdur etmedik. Gelişmiş ülkelerin bile hazırlıksız yakalandığı bu hastalığı, sağlık çalışanlarımızın gayretiyle ve sağlık altyapımızla en az sıkıntıyla atlatmaya çalışıyoruz. Sizlerin desteği de çok önemli.

Sadece kendimiz ve çevremizdekiler değil, sokaktaki herkes için kurallara uymamız gerekmektedir.

KRİTİK GELİŞMELERİN YAŞANDIĞI BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ

Gezi olaylarından 15 Temmuz’a kadar yaşanan süreçteki her hadisenin bir sonrakinin provası olduğunu görüyoruz.

FETÖ devletin içine sızdırdığı militanlarıyla demokrasimizi hedef alırken bölücü terör örgütü de milli birlik ve bütünlüğümüze kastetti.

Terörün bizden kopardığı canlara paha biçemeyiz.  Maddi zararı tazmin edersiniz fakat katillerden ve azmettiricilerinden hesap sormazsanız vicdanlarda kanayan yaraları iyileştiremezsiniz.

Bu ülke, geçmişte yapanın yanına kar kaldığı, darbecilerden eli kanlı katillere kadar birilerinden hesap sorulamadığı dönemler yaşamıştır.

“ER YA DA GEÇ”

Unutulmamalıdır ki cezasız kalan her suç faili daha da azgınlaştırır. Maalesef bu ülke birilerinden hesap sorulamadığı dönemler yaşamıştır. Hukukun üstünlüğü yerine üstünlerin hukukunun yürürlükte olduğu dönemler artık geride kalmıştır.

Ağır ağır ilerlese de adaletin gideceği yere er ya da geç varacağına inanıyorum.

KOBANİ OLAYLARI SORUŞTURMASI

Yargımız nasıl 15 Temmuz’un hesabını soruyorsa bölücü örgütün uzantılarından da 6-8 Ekim olayları ve çukur eylemlerinin hesabını soruyor.

AK Parti’den küçük parçalar kopartarak bu davayı zayıflatma senaryolarını boşa çıkarmak için teşkilat yapımızı daha da güçlendireceğiz.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X