Sarıkamış-Horasan yolu açıldı… Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli mesajlar…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sarıkamış – Karakurt – Horasan Yolu Açılış Töreni’ne video konferans yöntemiyle katıldı. Erdoğan, “Seyahat süresini 46 dakikadan 25 dakikaya düşüren yol, vakitten 25 milyon TL, akaryakıttan 4 milyon TL olmak üzere yıllık 29 milyon TL tasarruf sağlayacaktır.” ifadelerini kullandı. “Dağlık Karabağ’ın ve işgal altındaki Azerbaycan topraklarının özgürlüğüne kavuşmasına katkıda bulunduk.” diyen Erdoğan, “Fransa şayet Ermenileri bu kadar seviyorsa kendi topraklarından Marsilya’yı onlara verebilir. Fransa bu kararla sorunun parçası olduğunu ispatladı.” diye konuştu.

Sarıkamış-Horasan yolu açıldı… Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli mesajlar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

 

“YILLIK 29 MİLYON TL TASARRUF SAĞLANACAK”

“2×2 gerçekten muhteşem bir yol için milletim adına iftihar ettim. Nerelerden nereye geldik. İnanıyorum ki artık buralardan geçen benim vatandaşım ülkemizi, milletimizi takdirle anacaktır.

Seyahat süresini 46 dakikadan 25 dakikaya düşüren yol, vakitten 25 milyon TL, akaryakıttan 4 milyon TL olmak üzere yıllık 29 milyon TL tasarruf sağlayacaktır.

Emeği geçen katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğandan önemli açıklamalar

“ÜLKEMİZE SIĞINAN İNSANLARI KATİLLERİNE TESLİM EDENLERDEN OLMADIK”

Hep dik durduk sağlam durduk. Yeri geldi Çanakkale’de gencecik evlatlarımızı toprağa verdik. Yeri geldi İstiklal Harbi’mizde tüm Anadolu’yu kıyama kaldırdık. Yeri geldi 15 Temmuz’da tanklara meydan okuduk. Yeri geldik, işte benim de dedem Sarıkamış’ta kucağında tüfeğiyle donarak şehit oldu. Rize’den Sarıkamış’a işte bu millet böyle cengaver bir millet.

Milli onurumuzun çiğnenmesine, bağımsızlığımıza el uzatılmasına, bizi ayakta tutan kadim değerlerimizin kast edilmesine rıza göstermedik.

Terörden şiddetten, eli kanlı Esed rejiminin bombalarından kaçan mazlumlara hem gönlümüzü aynı zamanda kapılarımızı açtık.

Tek parti CHP’si gibi ülkemize sığınan bu insanları katillerine teslim edenlerden olmadık.

Dağlık Karabağ meselesinde bize ve milletimize yakışan bir karakterler hareket ettik. Kardeşlerimizin imdadına koştuk.

Karslı, bu Ermenileri tarihten iyi tanır, iyi bilir.

“FRANSA ŞAYET ERMENİLERİ BU KADAR SEVİYORSA…”

Dağlık Karabağ’ın ve işgal altındaki Azerbaycan topraklarının özgürlüğüne kavuşmasına katkıda bulunduk.

Türkiye aynı zamanda tek parti CHP’sinin Boraltan faciasında milletimize yaşattığı mahcubiyetten kurtulmuştur.

Bugün Karabağ semalarını artık paçavralar değil, hilal ve yıldız süslüyor.

İnşallah Nahcivan ile Azerbaycan arasındaki bağlantıyı sağlayacak koridorun açılmasıyla artık kardeşlerimizle doğrudan kara bağlantısına sahip olacağız.

Azerbaycan kimseye saldırmamıştır. 30 yıl boyunca işgal altında topraklarını azad etmiştir.

Bunu da meşruiyet çerçevesinde gerçekleştirmiştir.

Hal böyleyken MİNSK grubu eş başkanı Fransa’nın parlementosunda aldığı skandalın ötesinde tam bir fecaattir, felakettir.

Fransa şayet Ermenileri bu kadar seviyorsa kendi topraklarından Marsilya’yı onlara verebilir. Fransa bu kararla sorunun parçası olduğunu ispatladı.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X