Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3600 ek gösterge için tarih verdi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3600 ek gösterge için tarih verdi

İşte Erdoğan’ın açıklamasından satır başları:

Salgın sürecinde üretimi durdurmayarak, istihdamı koruyarak kendimizi diğer ülkelerde ayrıştırdık. Küresel üretim ve perakende kanallarında ciddi bir tıkanıklığın yaşandığı dönemde ülkemizde bir aksaklığı yer vermeyerek farkımızı ortaya koyduk.

MASKELERİNİ İNDİRMEK DURUMUNDAYIZ

Bu yılın ilk ve ikinci çeyreğinde büyüme rakamları doğu istikamette gittiğimizi ortaya koruyor. Birileri felaket tellallığı yapmaktan geri durmuyor. Maskelerini her seferinde tekrar tekrar indirmek durumundayız. Milletimize yaptığımız hizmetleri anlatmak için aylarca anlatacağımız malzeme var. Bunları milletimizin gönlüne kazımalıyız.

MÜDAHALE EDİLMESİ GEREKEN VAHİM BİR DURUM

Kılıçdaroğlu bu durumdan çok alınmış, bir sağlık kuruluşundan rapor almam gerektiğini söylemiş. Azamızda doktor arkadaşlar varsa bu ruh halinin neye işaret ettiğini gayet iyi bileceklerdir. Ortada hem CHP hem de ülke siyaseti açısından acilen müdahale edilmesi gereken vahim bir durum olduğu da ortadadır. Bize düşen Allah şifa versin deyip kendi işimize bakmaktır.

ÜLKENİN DE DÜNYANIN GÜNDEMİNDEN Bİ HABER

Bu zat enerji fiyatlarını diline dolamış. Avrupa’da fiyatlar 2 katına çıkmış. Biz vatandaşımızı korumak için her türlü fedakarlığı yapıyoruz Bay Kemal. Bay Kemal enerjide Avrupa, dünya ne alemde görmüyor musun? Adamlar benzin bulamıyor, şimdi de kamyon şoförü bulamıyor. Ülkenin de dünyanın da durumundan bi haber olanların kürsülerden söyledikleri sözün bir anlamı yoktur, onlar konuşur biz çözeriz.

DİLİNE 3600 EK GÖSTERGE MESELESİNİ DOLAMIŞ

Kılıçdaroğlu memurları tahrik etmek için diline 3600 ek gösterge meselesini dolamış. Halbuki bu sözü veren biziz.  Önümüzdeki yılın sonuna kadar bu meselenin çözüleceğini söyleyen de biziz.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X