Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘referandum’ açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, anayasa değişikliği ile ilgili olarak, “Öyle zannediyorum ki, bu hafta içerisinde biz de kararımızı veririz ve bu kararla birlikte de adım atılmış olur.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, anayasa değişikliği ile ilgili olarak, "Öyle zannediyorum ki,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Etiyopya Cumhurbaşkanı Mulatu Teshome Wirtu, baş başa ve heyetler arası gerçekleştirdikleri görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

Erdoğan, yaptığı konuşmada, “Etiyopya, FETÖ’nün cani yüzünü, insanlık için teşkil ettiği büyük tehdidi gören dostlarımızdandır. Bu konuda el birliği içinde gereken adımları atıyoruz. Sadece Etiyopya’dan değil, FETÖ urunu, sirayet ettiği diğer bölge ülkelerinden de temizleme konusunda kararlıyız çünkü bu bir urdur.” ifadelerini kullandı.

“Yap-işlet-devret ve kamu özel ortaklığı gibi modeller vasıtasıyla kazan-kazan temelli ortaklıklara imza atabileceğimize inanıyorum.” diyen Erdoğan, “Özellikle de hidroelektrik santraller konusunda ciddi bir deneyimimiz var. Etiyopya da su kaynakları konusunda ciddi bir potansiyele sahip.” şeklinde konuştu.

Anayasa değişikliği

Erdoğan, anayasa değişikliği ile ilgili olarak da “Öyle zannediyorum ki, bu hafta içerisinde biz de kararımızı veririz ve bu kararla birlikte de adım atılmış olur.” dedi.


Avatar Seç KAPAT
CHP Grup Başkanı Özgür Özel, kurultay için 804 imza topladıklarını
Sıradaki Haber Özgür Özel’den kurultay ve yeni parti açıklaması