Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son fotoğrafı büyük ilgi gördü

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sosyal medyada paylaşılan bu fotoğrafı yoğun ilgi gördü. Son günlerde takım elbiselerinin altına giydiği yelekle gündem olan Cumhurbaşkanı’nın bu sefer yeşil tişörtlü fotoğrafı ile yoğun ilgi gördü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son fotoğrafı büyük ilgi gördü

16 Nisan’da yapılacak referandum öncesi yoğun bir programı olan Cumhurbaşkanı RecepTayyip Erdoğan, meydanlarda vatandaşlarla bir araya gelip yeni sistemi anlatmaya devam ediyor.

Çok yoğun bir programı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu süreçte ailesine zaman ayırmaktan da geri kalmadığı ortaya çıktı.

Torunlarıyla vakit geçirmeyi çok seven Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çekilen son fotoğrafında; Esra-Berat Albayrak çiftinin oğlu Ahmet Akif Albayrak’a Kur’an-ı Kerim öğrettiği görülüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı sürekli takım elbiseli görenler ise yeşil tişörtle çekilmiş fotoğrafına şaşırdı. Ev haliyle görüntülenmekten çekinmeyen Erdoğan’ın yeşil tişörtü sosyal medya da günün konusu oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X