Cumhurbaşkanı görevi uyarıyla verdi: Bursa önemli, çok çalış, kucaklayıcı ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan salı akşamı AK Parti Bursa İl Başkanı olarak görev verdiği Davut Gürkan’a çok özel yol haritası da çizdi. Görüşmeye “Bursa bizim için çok önemli” diye başlayıp “Bursa’da çok çalışmamız gerekiyor” diyerek özel işaret veren Erdoğan herkesi temsil eden yönetim isteyip şu mesajı verdi: Kucaklayıcı olacağız, bizim ana görevimiz budur, senden her şeyden önce bunu istiyorum… Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz yazdı…

Cumhurbaşkanı görevi uyarıyla verdi: Bursa önemli, çok çalış, kucaklayıcı ol

Aslında,,, AK Parti’de il başkanı arayışıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çalışma sistemi de daha iyi anlaşıldı:

Adaylara randevu hafta sonu gelirse İstanbul’a, hafta içi çağrı gelince Ankara’ya gidiliyor.

Hafta sonu gelen davetle 6 il başkanı adayı cumartesi günü İstanbul’a gitmişti.

Bu kez…

Tek aday olarak davet alan Davut Gürkan salı günü saat 16.00 civarında, İl Başkanlığı’nı devredecek Ayhan Salman’la birlikte Ankara’ya yola çıktı.

Yola çıkarken…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisiyle MKYK sonrası Genel Merkez’de görüşeceği söylendiği için bu kez sabır testi bekleyişi olmadı.

Yanına girdiğinde…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilk sözü “Sana karar verdik” oldu:

Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının devamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X