‘Cumhurbaşkanı’na hakaretten gözaltına alındı

MHP Uşak Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Seher Kayıhan, Uşak’taki toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Kayıhan ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

‘Cumhurbaşkanı’na hakaretten gözaltına alındı

Alınan bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Uşak’taki toplu açılış töreninin ardından Cumhurbaşkanlığına ait otobüsle belediyeyi ziyarete gittiği sırada MHP Uşak İl Başkanlığı binasında bulunan İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Seher Kayıhan, otobüs parti binasının önünden geçerken Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “söz ve işaretle” hakaret ettiği iddiasıyla Cumhurbaşkanı korumalarınca gözaltına alındı.

Kayıhan, ifadesi alınmak üzere Uşak Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, MHP İl Başkanı Ali Kurt’un da aralarında bulunduğu bir grup partili emniyet binasına gitti. Güvenlik Şube Müdürlüğünde ifadesi alınan Kayıhan, serbest bırakıldı. 

 

Serbest bırakılan Seher Kayıhan ise kendisinden şikayetçi olan koruma polislerinden şikayetçi olduğunu belirterek, “Ben Cumhurbaşkanımızı ülkücü selamı ile selamladım. Hakaret etmedim. Polisteki ifademde de bunları söyledim” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X