Cumhurbaşkanı’na sevgilerini şiir ve notalarla anlattılar

Bursa’da akraba iki genç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sevgilerini ve desteklerini anlatan şiirlerini besteleyip, şarkı haline getirdi.

Cumhurbaşkanı’na sevgilerini şiir ve notalarla anlattılar

Bursa’da akraba iki genç, gönülden bağlı oldukları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazdıkları, kendisine sevgi ve desteklerini anlatan şiiri besteleyip şarkı yaptı.

 

Hüseyin Seven ve Ali Rıza Kızılgeçit’in en büyük hayali, imkanları doğrultusunda amatörce klibini de hazırladıkları şarkıyı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da yer alacağı bir programda seslendirmek.

 

Hüseyin Seven, dünyanın en büyük lideri olarak gördükleri Cumhurbaşkanı Erdoğan için daha önce de şiir ve beste çalışmaları olduğunu söyledi. AK Parti İl Başkanlığında bilgi işlem uzmanı olarak çalıştığını anlatan Seven, şiir ve besteleri olan akrabası Ali Rıza Kızılgeçit ile Erdoğan’a şarkı yapmayı kararlaştırdıklarını belirtti.

 

Karınca misali

 

Kızılgeçit’in şiiri yazmaya başladığını, daha sonra devamını birlikte getirdiklerini ifade eden Seven, “Şiiri yazarken aklımıza darbe girişimi ve önümüzdeki referandum geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davasında karınca misali bir katkımızın bulunabileceği düşüncesiyle şiiri besteleyip, şarkı haline getirdik. Şiiri şarkıya dönüştürüp, klip haline getirmek 3 hafta kadar sürdü.” dedi.

 

Seven, şarkının AK Parti’nin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın referandumla ilgili düzenleyeceği mitinglerde çalınmasından büyük mutluluk duyacaklarını aktararak, “Cumhurbaşkanımızın yanında bire bir bu şarkıyı söylemek isteriz. Daha önce de Cumhurbaşkanımız için yaptığım eserler var. Onları da kısmetse sonraya saklıyoruz. Bu eseri kitlelere ulaştırma çabası içindeyiz.” diye konuştu.

 

“Sosyal medyada olumlu tepkiler aldık”

 

Ali Rıza Kızılgeçit de geçen yıl 15 Temmuz’da gerçekleşen darbe girişimi sonrası Erdoğan’a destek, sevgi ve bağlılıklarının daha da arttığını söyledi.

 

Şiirin ilk nakaratını yazdıktan sonra bunu arkadaşı Hüseyin Seven ile paylaştığını dile getiren Kızılgeçit, “Kendisi de bana destek çıktı, tamamlamama sebep oldu. Birlikte yaptık ve 3 hafta sürdü. Şarkıyı çevremizdekilere dinletme şansımız fazla olmadı ama sosyal medya üzerinden dinlenmesini sağladık. Sosyal medya üzerinden kulağa hoş geldiği yönünde olumlu tepkiler aldık.” değerlendirmesinde bulundu.

 

Kızılgeçit, “Şarkıyı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısında söyleme imkanınız olursa neler hisseder siniz?” sorusunu ise, “Öncelikle çok heyecanlanırım onun karşısında çünkü ben şu ana kadar yakından görmedim hiç kendisini. Bu eseri onun karşısına çıkıp söylemekten çok mutlu olurum.” yanıtını verdi.

 

Seven ve Kızılgeçit’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yazdığı şiir şöyle:

Başta Recep Tayyip Erdoğan

Davasıdır bu vatan

Darbelere dik duran

Güçlü lider Erdoğan

 

Bir yanda uçak tarar

Bir tarafta tanklar var

Erdoğan’ın sesiyle

Sokaklar insan dolar

 

Tek bayrak tek millet

Tek vatan tek devlet

İşte budur hak alan

Güçlü lider Erdoğan

 

Benim ülkem budur işte

Canı yansa korkmayan

Ne yaşlısı ne de genci

Bu vatanı satmayan

 

Korkma korkma kanmayacak

Kimse bu tür oyuna

Allah nedir bileceksin

Şehit olma yolunda

Güçlü lider Erdoğan

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X