Cumhurbaşkanı’nın Bursa’da kalma süresi uzadı

Cumhurbaşkanı adayları ve partilerin seçim çalışmaları ramazana ve yaz sıcaklarına rağmen tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 11 Haziran Pazartesi günü Bursa’da olacak.

Cumhurbaşkanı’nın Bursa’da kalma süresi uzadı

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugünkü köşesinde Erdoğan’ın Bursa programının detaylarını aktarıyor.

Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman’ın açıklamalarına yer verdiği yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın miting sonrası düzenlenecek büyük iftara da katılacağını belirtiyor.

Erdoğan için önce miting sonra Büyük Bursa Buluşması iftarı

Gerçi… 24 Haziran’da cumhurbaşkanı seçilebilmek için AK Parti’nin adayı olarak Recep Tayyip Erdoğan, CHP’nin adayı olarak Muharrem İnce, İYİ Parti’nin adayı olarak Meral Akşener, Saadet Partisi’nin adayı olarak Temel Karamollaoğlu, Vatan Partisi’nin adayı olarak da Doğu Perinçek sandığa girecekler, ama gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üstünde.

Çünkü…

2002’den beri AK Parti lideri olarak girdiği her seçimi farklı kazanan Erdoğan bu seçimin de doğal favorisi durumunda.

O nedenle…

Bir yandan programları, mitingleri ve verdiği mesajlar daha hassas bir gözle izlenip değerlendirilirken, diğer adaylar da seçime yönelik stratejilerini ve söylemlerini Erdoğan’a göre belirliyorlar.

Hatta…

Seçimi ikinci tura bıraktırabilmek için özel projeler geliştiriyorlar.

İşte…

Gittiği her yerde büyük kalabalıklar toplayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 24 Haziran seçimi için miting yapmak üzere11 Haziran Pazartesi günü Bursa’ya geliyor.

Erdoğan, geçen yılki referandum mitingi gibi yine Atatürk Stadyumu Meydanı’nda Bursalıların karşısına çıkacak. Saat 16.00’da başlayacağı duyurulan miting için AK Parti teşkilatları da yoğun bir hazırlık içindeler.

Kampanya başladığında…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 11 Haziran’daki Bursa mitinginin bitiminde İstanbul’a dönmesi planlanmıştı. Dönüş programında değişiklik yok, fakat Bursa’da kalma süresi değişti.

Yazının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X