Cumhuriyet coşkusu Yıldırım`da yaşanacak

Cumhuriyet`in ilanının 91. yıl dönümü, Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenecek programla Yıldırım`da büyük bir coşkuyla kutlanacak.

Cumhuriyet coşkusu Yıldırım`da yaşanacak
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 91. yılı etkinlikleri kapsamında Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenecek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Yıldırım’da büyük bir organizasyonla gerçekleştirilecek. Çarşamba günü saat 18.30’da Mesken Meydanı’ndan ‘Bayram Yürüyüşü’ ile başlayacak kutlamalar, daha sonrasında Grup Laçin konseriyle tamamlanacak. Daha öncesinde Kaplıkaya Cazibe Merkezi’nde düzenlenmesi gereken Grup Laçin konseri, hava muhalefeti nedeniyle saat 20.00’de Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
 
‘BAYRAMI COŞKUYLA KUTLAYACAĞIZ’
 
Cumhuriyet coşkusunu Yıldırım’da en iyi şekilde yaşamak için Yıldırım Belediyesi olarak tüm hazırlıklarını tamamladıklarını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 91. yılını halkımızla birlikte kutlayacağız. Mesken Meydanı’ndan başlayacağımız bayram yürüyüşümüze ve sonrasında Grup Laçin konserine tüm Yıldırımlı hemşerihlerimizi bekliyoruz” dedi. Kutlamalarda Cumhuriyet Bayramı coşkusunun Yıldırım’da farklı bir kimliğe bürüneceğini de belirten Başkan Edebali, tüm Yıldırımlıların Cumhuriyet Bayramı’na sahip çıkması gerektiğini de sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X