Cumhuriyet Kupası Güreş Müsabakaları

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 92. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Adana’da gerçekleştirilen “Cumhuriyet Kupası Güreş Müsabakaları”na 209 sporcu katıldı.

Cumhuriyet Kupası Güreş Müsabakaları

Güreş Federasyonu Adana İl Temsilcisi Yusuf İnce, Adana’da güreşin son yıllarda ivme kazandığını söyledi. Minik ve yıldızlar kategorisinde 15 sıklette Mersin, Tarsus ve çevre ilçelerden sporcuların katıldığını ve Asım Savaş Spor Salonu’nda gerçekleştirdiğini belirten İnce, şöyle devam etti: “Adana’da güreş son yıllarda ivme kazandı. Müsabakalara katılım oldukça yüksek. Antrenörlerimize yeni sporcuları yetiştirdikleri için teşekkür ederim. Bu tablo gelecek adına çok umut verici bir olay. İl temsilciliği olarak, kulüp, sporcu, hakem ve antrenörlerle birlikte uyum içinde olmaya devam ediyoruz. Ayrıca tesisisin hazırlanmasında ve her türlü destekleri olan Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a teşekkür ederim.” Bu arada, müsabakaları Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sarıçam İlçe Müdürü Ali Bilgiç’te yakından takip etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X