Cumhuriyet Mahallesi yeni projelerle daha da canlanacak

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Burada Karavanı ile gittiği Cumhuriyet Mahallesi’nde yeni projeleri anlattı. Bozbey, yatırımların 2017 yılında artacağını kaydetti.

Cumhuriyet Mahallesi yeni projelerle daha da canlanacak

Başkan Burada projesi kapsamında her hafta makamını Nilüfer’in farklı mahallesine taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bu hafta Cumhuriyet Mahallesi’ndeydi.


Cumhuriyet Mahallesi’nin 2017 yılında farklı projelere ev sahipliği yapacağını kaydeden Bozbey, çalışmaların devam ettiği Cumhuriyet Kültürevi’ni kısa sürede Nilüfer’e ve Bursa’ya kazandırmak istediklerini söyledi.


Başkan Bozbey, “Cumhuriyet Kültürevi tüm kente hizmet edecek. İçerisinde kütüphane, çocuk sineması, tiyatro, bale salonları ve eğitim odalarının yer alacağı binayla ilgili çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Çok yakın bir tarihte projeyi tamamlayarak kentin kültür ve sanat hayatına kazandıracağız” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X