Cumhuriyet Meydanı yenileniyor

Mudanya Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Güzelyalı Cumhuriyet Meydanı ve ‘Atatürk ve Çocuk’ motifli heykel onarımdan geçiriliyor. Yeni oturma grupları ve çevre düzenlemesi yapılacak olan meydanda, Atatürk Heykeli ve çevresi yenileniyor.

Cumhuriyet Meydanı yenileniyor

ÖMER BİLİK

Çalışmaları inceleyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, bölgenin yeni yüzüyle halkın hizmetine sunulacağını söyledi. Heykelin bulunduğu kaidenin mermerlerinin yeniden renkli granit mermerle kaplandığını belirten Başkan Türkyılmaz, eskiden tören alanı olarak kullanılan Cumhuriyet Meydanı’nın yeniden düzenlendiğini, yer döşemesi ve çevre düzenlemesinin yapıldığını, oturma grupları koyularak, bölge halkının yaz aylarında oturup dinlenebileceği alanlar oluşturulacağını anlattı. “Tamamen halkımıza açık ve ücretsiz olarak yararlanılabilecek olan meydanda, oturma grupları ve küçük büfe şeklinde çay ocakları koyarak vatandaşlarımızın burada çay içip dinlenebilmelerini amaçlıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X