Cumhuriyet’in ışığında nice 100 yıllara

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı eğitimin meşalesi olan TED Bursa Koleji öğrencilerinin ve velilerinin yoğun ve coşkulu katılımıyla her zaman olduğu gibi gününde kutlandı.

Cumhuriyet’in ışığında nice 100 yıllara

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları, Ortaokul ve Lise Müdürü Ebru Bekil’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başladı.

“Ölümsüz Bir Çınar Ağacı” olarak nitelediğimiz Cumhuriyet için 4 ve 8.sınıf öğrenci ve velilerinden oluşan koro, törene anlam kattı.

Ardından “Bu Memleket Bizim” temalı şiir ve dans gösterisinde Kocatepe’den seslenen Ata’mıza saygılarını gösterdiler. Kapanış gösterisinde öğrenciler; sevgileri, bilgileri ve coşkularıyla her zaman “Atamızın İzi”nde olacaklarını duyurdular. Törenin sonunda emeği geçen öğretmenlere, öğrencilere ve velilere teşekkür edildi. Anlayarak ve değer katarak yaşatacağımız nice bayramlarımız olsun. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun!

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X