Cumhuriyet’te final sevinci 5-3

Turkuaz siyahlı ekip, 3-0 geriye düştüğü maçta Osmangazi Malcılar Anadolu Lisesi’ni mağlup ederek, finale yükseldi.

Cumhuriyet’te final sevinci 5-3

Umut Kutluca

2. Küme Genç Erkekler Futsal Ligi’nde Osmangazi Cumhuriyet Anadolu Lisesi geriye düştüğü maçta Osmangazi Malcılar Anadolu Lisesi’ni 5-3 yenerek final biletini kaptı.

Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya atak başlayan Malcılar Anadolu, 6’da Fatih Büktel, 7’de Egemen Çakır, 9’da ise Hakan Şahin ile skoru 3-0’a taşıdı.

14’te Cumhuriyet Anadolu Lisesi futbolcusu Seyfettin Anıl Yaşar skoru 3-1’e getirdi. 

29’DA PATLADI…

İkinci yarıda ise sahada bambaşka bir Cumhuriyet Anadolu Lisesi vardı. Turkuaz siyahlı ekip, 16’da Seyfetin Anıl Yaşar, 20’de Melih Cemal Alpay, 27’de Halil İbrahim Akman, 29’da ise Sinan Şendağ’ın attığı gollerle adeta finale uçtu: 5-3. Dakikalar 29’u gösterdiğinde tartışmalı bir pozisyon sonbrası saha karıştı. Malcılar Anadolu Lisesi oyuncularının ayoğun itirazları sonucu maç kısa süre durmak zorunda kaldı.

SALON: Atıcılar Çok Amaçlı

HAKEMLER: Onur Elçin (***), Aybars Türkkan (**)

KIRMIZI KART: Dk.29 Fatih (Malcılar AL)

GOLLER: Dk.14-16 Anıl, Dk.20 Melih, Dk.27 Halil, Dk.29 Sinan (Cumhuriyet AL), Dk.6 Fatih, Dk.7 Egemen, Dk.9 Hakan (Malcılar AL)

CUMHURİYET AL: Raşit (***), Anıl (***), Melih (***), Halil (***), Sinan (***)

MALCILAR AL: Oğulcan (**), Egemen (**), Hakan (**), Fatih (**), Mustafa (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X