Cüneyt Çakır ve ekibine özel çalışma programı

UEFA Şampiyonlar Ligi final karşılaşmasını yönetecek hakem Cüneyt Çakır ve ekibi için özel çalışma programı hazırlandığı duyuruldu.

Cüneyt Çakır ve ekibine özel çalışma programı

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) yapılan açıklamada, “Juventus ile Barcelona arasında 6 Haziran Cumartesi günü Berlin Olimpiyat Stadı’nda oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finalini yönetecek Cüneyt Çakır, yardımcıları Bahattin Duran, Tarık Ongun, ilave yardımcı hakemler Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek ile rezerv yardımcı hakem Mustafa Emre Eyisoy’dan oluşan ekip için, Almanya seyahatine kadar geçecek süreçte özel çalışma programı uygulanacak” denildi.

 

Kondisyon çalışmalarını, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Fiziksel Gelişim Uzmanı Doç. Dr. Ali Kızılet ile Tuba Kızılet Bozdoğan eşliğinde Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde sürdürecek olan hakemlerin, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile Milli Takımlar Maç ve Performans Analiz Departmanı Sorumlusu Dr. Metin Çakıroğlu’yla birlikte de hazırlıklarına devam edecekleri aktarıldı.

 

Açıklamada, MHK Başkanı Yusuf Namoğlu ile UEFA Hakem Komitesi Üyesi ve MHK Eğitim Danışmanı Jaap Uilenberg tarafından hakem kadrosuna UEFA final müsabakası uygulamalarıyla, maç yönetimi hakkında değerlendirmelerde bulunulacağı belirtilerek, şu ifadeler kullanıldı:

 

“Cüneyt Çakır ve ekibi ayrıca, Almanya’ya hareket etmeden önce birkaç gün kent dışında dinlenme kampına girecek. MHK, UEFA Hakem Komitesi’nin Cüneyt Çakır’a final karşılaşmasına kadar geçecek süreçte, ülkemizdeki liglerin zorluk derecesi yüksek müsabakalarında görev verilmemesi hususundaki hassasiyetini dikkate alarak değerlendirme yapacak.” 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X