Cüneyt Erdem’den değişim çağrısı

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Başkan Adayı Kemal Cüneyt Erdem, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

Cüneyt Erdem’den değişim çağrısı

18 Şubat’ta yapılacak olağan genel kurul seçim çalışmaları kapsamında Yalova’da meslektaşlarıyla kahvaltıda projelerini paylaşıp, sorunları dinledi.  

Yalova’da meslektaşlarıyla tek tek ilgilenen Kemal Cüneyt Erdem, tüm üyeleri kucaklayan ve ortak akılla yönetilen bir meslek odasının sözünü verdi. Erdem, Yalovalı meslektaşlarının sorunlarını şehirlerinde çözmeleri için Yalova’nın temsilcilikten ‘şube’ye dönüştürülmesi üzerine çalışacaklarını söyledi.

İMO Başkan Adayı Kemal Cüneyt Erdem şöyle devam etti: 

“Odamızın mesleğimizle ilgili girişimlerinin üst düzeye taşınması için İMO’da değişim artık zorunluluk haline gelmiştir. Bütün sorunlara kulak tıkayan, sessiz kalan, çözüm üretmeyen bir oda yönetimini anlamamaktayız. Yenilik ve değişim mesleğimizin temsil edildiği noktada kaçınılmaz hale gelmiştir. Bu anlamda tüm meslektaşlarımı değişime katılmaya davet ediyorum. Ortak akılla yönetilen, mesleki saygınlığını yeniden kazanmış bir İnşaat Mühendisleri Odası için 18 Şubat’ta meslektaşlarımın desteğini bekliyorum” dedi.

Yalova Temsilcisi Mahmut Renkler ‘in de katılıp başarı dileklerini ilettiği toplantı, Erdem’in meslektaşlarıyla fikir alışverişinde bulunmasıyla sonlandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X