Daday’da ’’19 Mayıs Gençlik Bisiklet Turu’’

Daday Kaymakamlığı ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen “19 Mayıs Gençlik Bisiklet Turu” etkinliği yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Daday’da ’’19 Mayıs Gençlik Bisiklet Turu’’

Kastamonu’nun Daday ilçesinde Kaymakamlık ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen “19 Mayıs Gençlik Bisiklet Turu” etkinliği yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Daday da ilk defa düzenlenen “19 Mayıs Gençlik Bisiklet Turu” etkinliğine Kaymakam Zafer Sağ, Garnizon Komutanı J. Kd. Bş .Çvş M. Ali Sayar, İlçe Emniyet Amiri Yusuf Baytak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Demir, Gençlik Spor İlçe Müdürü Bekir Sami Kavuş, Nüfus Müdürü Yaşar Akal, İGM Üyesi Mehmet Apaydın,Miralay Halit Bey Ortaokulu Müdürü Sinan Aynacı, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Özellikle öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik Kelebek Çayırından başlayarak çarşı merkezi ve Yumurtacı Göleti istikametinde devam ederek Atatürk Anıtı önünde sona erdi. İstenmeyen herhangi bir kaza olayının önüne geçmek için Emniyet ve Jandarma gerekli önlemleri alırken, guruba birde ambulans eşlik etti. Program sonunda katılımcılara su ve meyve suyu ikram edilirken bisiklet turu çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X