DAĞ-DER Müzesi için ilk adım

DAĞ-DER Genel Başkanı Prof. Dr. Ali Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanı Aziz Elbas’ı ziyaret etti.

DAĞ-DER Müzesi için ilk adım

Ziyarette DAĞ-DER Kültür Merkezi’nin müze bölümünün çalışmalarına başladıklarını ifade eden Prof. Dr. Ali Kaya, burs çalışmaları, açılan kurslar, 30. yıl kapsamında düzenlenen kurslar ve yapılacak kültür sohbetleri hakkında Aziz Elbas’a bilgi verdi. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Kültür ve Turizm Daire Başkanı Aziz Elbas, DAĞ-DER’in kültürel mirasa ve turizme yönelik yaptığı çalışmalarla önemli bir misyon üstlendiğini ifade etti. Özellikle yörede yapılacak çalışmalara destek vereceklerini belirten Elbas, DKM’nin aktif olarak kullanılmasının Bursa adına önemli bir kazanç olduğunu söyledi. DKM’de kurulacak müzeye de destek verebileceklerini belirten Elbas, Bursa’nın değerlerinin kendi yerinde de korunması amacıyla köy konaklarının yapıldığını kaydetti.

BÜYÜK DANIŞIK MÜJDESİ

Öte yandan, Prof. Dr. Ali Kaya 30. yıl etkinlikleri kapsamında Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda büyük danışık gecesi düzenlemek istediklerini belirterek bu konuda çalışmaların sürdüğünü ve DAĞ-DER Kültür Merkezi’nde de söyleşi günleri yapacaklarına değindi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X