DAĞ-DER’de seçim heyecanı

Bursa’nın en önemli sivil toplum örgütlerinden Dağ-Der’de seçim heyecanı yaşanıyor. Pazar günü yapılacak genel kurul öncesi, Prof. Dr. Ali Kaya başkanlığa adaylığını açıkladı.

DAĞ-DER’de seçim heyecanı

Dağ-Der Genel Merkezi’nde basın mensuplarıyla bir araya gelen  Kaya, yeni dönemde üye ve temsilcilerin tanışıp kaynaşmasını hedeflediklerini dile getirdi. 

‘Kendimi ipek böceğine benzetiyorum. Nasıl koza delinip ipek böceği kozadan çıkınca bir üretim olmuyorsa, ben de bir ipek böceği gibi kozamın içinde kaldım’ diyen Kaya, kendisini bu göreve layık görüp destekleyenlere teşekkür etti. Son yıllarda dernek üyeleri arasında bir ayrışma bir çözülme olduğunu dile getiren Kaya, “Ben bu ayrışmayı bu ikilemi bitirmek için başkan adayı oldum. Bu yola girerken çevreminde yoğun desteğini gördüm. Dağ-Der’i sözü dinlenen, yöre için Bursa için ne diyeceği beklenen ve sözü dinlenen bir kurum haline getireceğim’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X