Dağ ilçeleri sporla tanınacak

Sahin, ilçedeki havuzun tamamlanmasının ardından turnuvalarla dağ ilçelerinin daha çok tanınacağını söyledi…

Dağ ilçeleri sporla tanınacak

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, dağ ilçelerinden Orhaneli’de tüm hızıyla süren yaz spor okulları çalışmalarını inceledi.

Son yıllarda hizmete giren yatırımlar ve yürütülen çalışmalarla sporda güçlenen dağ ilçelerinden biri olan Orhaneli’nde sportif çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Yaz spor okulları çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği Orhaneli’de çalışmaları yerinde inceleyen İl Müdürü Süleyman Şahin, İlçe Spor Salonunda son yılların en güçlü çalışmalarının yapıldığını söyledi. Spor Şube Müdürü Zekeriya Altuntaş ve Orhaneli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Ataş’ın eşlik ettiği İl Müdürü Şahin, İlçe Belediyesi’nin desteğiyle 2 antrenör ve 2 sportif eğitim uzmanı tarafından yürütülen çalışmalara katılan çocuklarla bir süre sohbet etti.

PROJELER HAYATA GEÇECEK

Orhaneli Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu ve Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu’nu da ziyaret eden İl Müdürü Şahin, Orhaneli’nin sporda öncü ilçelerden biri olmasını arzuladıklarını dile getirdi. İlçedeki spor yatırımları, yürütülen çalışmalar, yapılması hedeflenen organizasyon ve yatırımlarla ilgili Orhaneli Belediye Başkanı Tatlıoğlu’yla fikir alışverişinde bulunan İl Müdürü Şahin, ilçeyi yüzme branşında öne çıkaracak olan temel eğitim yüzme havuzu projesinin en kısa sürede hayata geçirileceğini söyledi

YÜKSELİŞE GEÇECEĞİZ

Temel yüzme eğitimlerinin verileceği havuzun hizmete girmesiyle Orhaneli’nin sporda daha da güçleneceğini vurgulayan İl Müdürü Şahin, Orhaneli Belediyesi işbirliğiyle birçok spor branşında da önemli organizasyonlar düzenleyeceklerini söyledi. ‘Orhaneli Belediye Başkanlık Kupası’ adıyla düzenlenmesi kararlaştırılan organizasyonlara Bursa’nın 17 ilçesinden değişik spor dallarından binlerce sporcunun katılacağını ve böylelikle Bursalı sporcu gençlerin dağ ilçelerimizi yakından tanıyacağını da sözlerine ekleyen İl Müdürü Şahin, Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu’na verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu ise, ilçeye yapılan yatırımlarla birlikte Orhaneli’nin sporda yükselişe geçtiğini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X