‘Dağ ilçelerimiz için daha çok çalışacağız’

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, dağ ilçelerinin hak ettiği yere gelmesi için daha çok çalışacaklarını söyledi.

‘Dağ ilçelerimiz için daha çok çalışacağız’

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, ilçe teşkilatlarına ziyaretlerini dağ bölgesi ile sürdürdü. Bu kapsamda Orhaneli, Büyükorhan, Harmancık ve Keles ilçelerini ziyaret eden Salman, burada ilçe teşkilatları ve belediye başkanları ile bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Salman, ziyaret ettiği ilçelerde vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde konuşan Salman, göreve geldikleri günden bu yana çeşitli vesilelerle her kesimden ve Bursa’nın her bölgesinden vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini, sorunlarını dinlediklerini kaydetti. 

Dağ bölgesinin özellikle tarım alanında Bursa’nın ekonomisine önemli katkılar koyduğunu belirten Salman, doğal zenginlikleri ve çalışkan insanları ile dağ ilçelerinin özellikle tarım alanında Bursa ekonomisine koyduğu katkıya vurgu yaparak, “Hep birlikte bölgenin daha da canlanması adına çalışıp, dağ ilçelerimizin hak ettiği yere gelmesi için daha çok çabalayacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X