Dağ yöresine yeni eğitim dalı: Çağrı Merkezleri için eleman yetiştiriliyor

15 yıl önce öğretime başlayan BUÜ Orhaneli Meslek Yüksek Okulu, günümüz iş kolları için eleman yetiştiriyor. Okulda, Çağrı Merkezleri büyük ilgi görürken, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı da açıldı. BUÜ Orhaneli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Çağatan Taşkın, meslek edindirme eğitimi kapsamında yeni hedef olan Giyim Üretim Teknolojisi programı için hazırlıkların devam ettiğini açıkladı. Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz yazdı…

Dağ yöresine yeni eğitim dalı: Çağrı Merkezleri için eleman yetiştiriliyor

Mücadeleyi biliyoruz… Öğrenci sayısıyla Türkiye’nin büyük üniversiteleri arasında yer alan Bursa Uludağ Üniversitesi’nin bölgesiyle bütünleşmesi adımları Prof. Dr. Mustafa Yurtkuran’ın rektörlüğü döneminde atıldı.

Öncelik de…

İnegöl’den sonra dağ ilçelerine BUÜ’ye bağlı Meslek Yüksek Okulları açılmasına verildi.

O adımlar bugün dağ yöresini üniversite eğitimiyle tanıştırdığı gibi, meslek edindirme anlamında günümüzün yeni iş alanları için yeni kapılar açtı.

Örneğin…

2005 yılında Orhaneli Belediyesi’nin tahsis ettiği binada eğitime başlayan, 2017 yılında kendi binasına yerleşen Orhaneli Meslek Yüksek Okulu yeni meslekler için tam bir eğitim merkezi haline geldi.

İşte…

Çağrı Merkezleri Hizmetleri Programı yeni iş alanlarıyla ilgili programlardan biri oldu.

Günümüzde…

Kamu kurumlarından belediyelere, ticari kuruluşlardan sanayi işletmelerine, telefon operatörlerinden internet servislerine kadar artık her alanda oluşturulan Çağrı Merkezleri’nin gereksinim duydukları elemanlar burada yetiştiriliyor.

Gösterilen ilgiyi de…

BUÜ Orhaneli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Çağatan Taşkın’dan öğrendik:

“Orhaneli Meslek Yüksek Okulu bünyesinde açtığımız Çağrı Hizmetleri Programı’nda 126 öğrencimiz eğitim görüyor.”

Üstelik…

Yeni eğitim programı yakın zamanda ilk meyvelerini de vermiş:

“Turkcell Global Bilgi firması ile işbirliğimiz sonucu Bursa lokasyonunda Çağrı Merkezi Hizmetleri programından toplam 9 mezunumuz işe girdi.”

Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X