Dağakça`ya meydan için kollar sıvandı

Osmangazi Belediyesi, mahalle statüsüne geçerek belediyenin sorumluluk alanına giren köylere yaptığı yatırımlarını sürdürüyor.

Dağakça`ya meydan için kollar sıvandı
Yeni mahalleler için birçok proje hazırladıklarını belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Dağakça Mahallesi’ne yeni bir hizmet binası ve meydan yapacaklarını söyledi.
 
Geçen hafta Karaislah Mahallesi’ndeki tarihi değirmenin yeniden hayat bulması için restorasyon çalışmalarının startını veren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi’ye bağlı en uzak mahallelerden birisi olan Uludağ eteklerindeki Dağakça Mahallesi’ne de, yeni bir hizmet binası ve meydan inşa edeceklerini söyledi.
 
Dağakça Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek incelemelerde bulunan Başkan Dündar, “Geçtiğimiz dönem, köy statüsünde olan mahallelerimize, merkezde gerçekleştirdiğimiz hizmetlerin bir çoğunu götürdük. 30 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından Büyükşehir Yasası kapsamında Osmangazi İlçesi sınırlarında yer alan 27 köyümüz mahalle olarak belediyemize bağlandı. Onlar artık Çekirge, Altıparmak, Soğanlı, Hürriyet mahallelerimiz gibi bizim bir parçamız. Bizler de, uzak yakın demeden bu köylerimize hak ettikleri hizmetleri sunmak için çalışmalarımıza hız verdik” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X